Over ons


Waar het avontuur begon... 

Bart Gerrits en Anneroos Blok hebben hun gezamenlijke passie voor wijn en Italie gebundeld! 

Over Anneroos

Al sinds jongs af aan is Anneroos gefascineerd door de Italiaanse geschiedenis, taal en cultuur. De eerste kennismaking met Le Marche vond plaats in 2001. Een onvergetelijke vakantie in een prachtige, gastvrije regio. In 2009 heeft Anneroos een half jaar in Italië gestudeerd (Padova). Een schitterend half jaar waarin zij het Italiaans eigen heeft gemaakt.

Eenmaal terug in Nederland ben je minder met de taal bezig. Het gemis om actief met de Italiaanse taal bezig te zijn, bracht haar in 2018 na een vakantie in Le Marche op een idee. De wijnkennis van Bart en de liefde voor de Italiaanse taal van Anneroos samenvoegen. In 2020 is het dan zover Più Marche is geboren.

Over de foto: niet in Le Marche genomen. Maar wel in het mooie Rome met een heerlijk glas wijn.  

Over Bart

Bart en wijn, dat was heel lang geen huwelijk. Tot zijn 25e lustte Bart niet eens wijn. Totdat hij zijn schoonfamilie goed leerde kennen.... Na een hele fijne vakantie in Le Marche in 2005 was hij om en verkocht. In 2013 volgde hij samen met zijn vrouw de opleiding voor het SWEN wijnbrevet. In de loop der jaren merkte Bart dat hij vooral de historie en het DNA van een wijn interessant vindt. In Le Marche is daar nog veel van te ontdekken!  

Over de foto: deze foto is genomen bij pizzeria Mama Rosa, tegenover wijngoed Sgaly waarvan wij ook de wijnen van in- en verkopen.